- Autor: janackova
- Doba přípravy (min.): 120
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso přední průměr | 500 |
Fazole | 200 |
Rajčata | 200 |
Paprika červená | 80 |
Cibule | 200 |
Česnek | 4 |
Natur bujón hovězí - suchý stav | 5 |
Želatina suchý stav | 5 |
Energetická hodnota celkem: 8451 kJ
Bílkoviny (g): 139,
Tuky (g): 96,
Sacharidy (g): 149,
SAFA (g): 42,
Cukry (g): 43,
Vláknina (g): 41,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 2113 kJ
Bílkoviny (g): 34.8, Tuky (g): 24, Sacharidy (g): 37.3, SAFA (g): 10.5, Cukry (g): 10.8, Vláknina (g): 10.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.