- Autor: Lenibear
 - Doba přípravy (min.): 30
 - Uživatelský recept
 - Porce: 4.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Hovězí plátky | 100 | 
| Okurky sterilované průměr | 400 | 
| Hrášek | 350 | 
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 | 
| Cibule | 70 | 
| Hořčice plnotučná průměr | 50 | 
Dochucovadla:
---
Energetická hodnota celkem: 2767 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 57, 
                                                        Tuky (g): 19, 
                                                        Sacharidy (g): 61,
                                                        SAFA (g): 3,
                                                        Cukry (g): 37,
                                                        Vláknina (g): 31,
                                                        Sůl (g): 4
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 692 kJ
Bílkoviny (g): 14.3, Tuky (g): 4.8, Sacharidy (g): 15.3, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 9.3, Vláknina (g): 7.8, Sůl (g): 1
Postup přípravy
...
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






