- Autor: ivo.brhlik
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Vepřová kýta | 500 |
| Játra vepřová | 250 |
| Vejce celá průměr | 55 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 40 |
| Víno bílé suché | 100 |
| Arašídy | 50 |
| Rýže dlouhozrnná (uvařená) | 200 |
Energetická hodnota celkem: 8520 kJ
Bílkoviny (g): 179,
Tuky (g): 113,
Sacharidy (g): 74,
SAFA (g): 30,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 2130 kJ
Bílkoviny (g): 44.8, Tuky (g): 28.3, Sacharidy (g): 18.5, SAFA (g): 7.5, Cukry (g): 1.8, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






