- Autor: blaknavi
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory vařené | 1000 |
Mrkev | 500 |
Pór | 300 |
Houby čerstvé průměr | 200 |
Hovězí mleté průměr | 600 |
Romadur 40% | 150 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Energetická hodnota celkem: 13132 kJ
Bílkoviny (g): 178,
Tuky (g): 148,
Sacharidy (g): 268,
SAFA (g): 65,
Cukry (g): 61,
Vláknina (g): 53,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 1642 kJ
Bílkoviny (g): 22.3, Tuky (g): 18.5, Sacharidy (g): 33.5, SAFA (g): 8.1, Cukry (g): 7.6, Vláknina (g): 6.6, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.