- Autor: Tara165
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Rajský protlak | 100 |
| Masox (hotový výrobek) | 10 |
| Víno červené | 200 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
| Cibule | 135 |
| Hovězí maso zadní průměr | 345 |
| Fazole (v suchém stavu) | 200 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 6778 kJ
Bílkoviny (g): 116,
Tuky (g): 40,
Sacharidy (g): 192,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 49,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1695 kJ
Bílkoviny (g): 29, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 48, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 12.3, Vláknina (g): 4.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Na oleji osmahneme maso na nudličky a přidáme cibuli, podusíme v papiňáku s fazolemi, které byly přes noc namočné. Podlijeme vínem a přidáme rajčatový protlak. V papiňáku udusíme do měkka.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






