- Autor: Krejcisi
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cuketa | 800 |
Ricotta Galbani | 250 |
Rajčata omáčka Rustica | 452 |
Lassagne | 130 |
Čedar 50% | 50 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 5738 kJ
Bílkoviny (g): 67,
Tuky (g): 51,
Sacharidy (g): 151,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 41,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 9
Energetická hodnota na 1 porci: 1435 kJ
Bílkoviny (g): 16.8, Tuky (g): 12.8, Sacharidy (g): 37.8, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 10.3, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 2.3
Postup přípravy
Nastrouhame cuketu, opečeme na pánvičce, přidáme česneku, 2/3 ricotty, 2/3 chedaru, sůl, pepř. Klademe cukety, lassagne (5 min povarene a potrene olejem, aby se neslepily), rajcatovou omacku a zopakujeme. Posypeme zbytkem chedaru a ricotty. Peceme 40min
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.