- Autor: karel.fruhauf
- Doba přípravy (min.): 120
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 1043 |
Vepřová plec | 490 |
Slanina anglická | 271 |
Sádlo vepřové škvařené | 57 |
Cibule | 174 |
Rajčata | 855 |
Energetická hodnota celkem: 17090 kJ
Bílkoviny (g): 358,
Tuky (g): 264,
Sacharidy (g): 54,
SAFA (g): 118,
Cukry (g): 32,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 9
Energetická hodnota na 1 porci: 1424 kJ
Bílkoviny (g): 29.8, Tuky (g): 22, Sacharidy (g): 4.5, SAFA (g): 9.8, Cukry (g): 2.7, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.