TOPlist


Rybí guláš

  • Uživatelský recept
  • Autor: jilkajda
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mrkev150
Petržel - kořen150
Celer bulva150
Slepičí vývar Vitana (hotový pokrm)20
Treska800
Strouhanka20
Cibule100
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)15
Česnek10

Energetická hodnota celkem: 4753 kJ

Bílkoviny (g): 154, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 72 SAFA (g): 4 Cukry (g): 34 Vláknina (g): 13 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1188 kJ

Bílkoviny (g): 38.5, Tuky (g): 6.3, Sacharidy (g): 18 SAFA (g): 1 Cukry (g): 8.5 Vláknina (g): 3.3 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

sůl, pepř,paprika

Postup přípravy

Na oleji osmahneme cibulku, přidáme nastrouhanou petržel a celer a na kostičky mrkev. Zaprášíme mletou paprikou. Přidáme vývar a vaříme 20 minut. Základ guláše zahustíme strohankou, promícháme a přidáme rybí maso a česnek. Povaříme 15 minut, nakonec dochutíme solí a pepřem. Příloha noky, brambory, rýže, chléb, gnocchi.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma