TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Zapečený špenát s cizrnou

Zpět
  • Autor: Sanyz
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, troška papriky

Energetická hodnota celkem: 2318 kJ

Bílkoviny (g): 31, Tuky (g): 35, Sacharidy (g): 30, SAFA (g): 16, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 11, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1159 kJ

Bílkoviny (g): 15.5, Tuky (g): 17.5, Sacharidy (g): 15, SAFA (g): 8, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Cizrnu si den předem namočíme a pak hodinu povaříme - scedíme. Uvaříme na vodě špenát, také scedíme, smícháme s cizrnou, nakrájenou cibulkou, olivovým olejem, ochutíme a zalijeme rozšlehanými vajíčky. Nahoru naskládáme nakrájený sýr a na půlky rozkrojená malá rajčátka. V horkovzdušné troubě zapékáme asi 10 minut na 150 stupních.

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři