- Autor: VlastaV
- Doba přípravy (min.): 75
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 2000 |
Vejce celá průměr | 110 |
Špekáčky | 100 |
Slanina anglická | 100 |
Okurky sterilované průměr | 200 |
Hořčice plnotučná průměr | 50 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 1200 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř, hořčice
Energetická hodnota celkem: 17331 kJ
Bílkoviny (g): 489,
Tuky (g): 198,
Sacharidy (g): 66,
SAFA (g): 92,
Cukry (g): 61,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 12
Energetická hodnota na 1 porci: 2166 kJ
Bílkoviny (g): 61.1, Tuky (g): 24.8, Sacharidy (g): 8.3, SAFA (g): 11.5, Cukry (g): 7.6, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Maso na plátky na klepat, vložit náplň z špekáčky, vejce slanina okurka. Zabalit a dat dusit na cibuli. Nakonec přidáme mouku s mlékem a uvaříme omáčku.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.