- Autor: ctveratevejce
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory (syrové) | 189 |
Víno červené | 250 |
Ocet vinný | 20 |
Olej olivový | 10 |
Hovězí maso zadní průměr | 367 |
Mrkev | 210 |
Rajčata | 469 |
Cibule šalotka | 211 |
Cibulka jarní | 114 |
Energetická hodnota celkem: 5117 kJ
Bílkoviny (g): 88,
Tuky (g): 28,
Sacharidy (g): 153,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 51,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1279 kJ
Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 38.3, SAFA (g): 3.3, Cukry (g): 12.8, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Apetit 11/2004
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.