TOPlist


pomazánka z ředkviček

  • Uživatelský recept
  • Autor: petas0
  • Porce: 9.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Balance Linessa80
Tvaroh odtučněný průměr250
Vejce celá průměr140
Cibulka jarní30
Ředkvičky200
Hořčice plnotučná průměr20

Energetická hodnota celkem: 2190 kJ

Bílkoviny (g): 59, Tuky (g): 23, Sacharidy (g): 23 SAFA (g): 9 Cukry (g): 18 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 243 kJ

Bílkoviny (g): 6.6, Tuky (g): 2.6, Sacharidy (g): 2.6 SAFA (g): 1 Cukry (g): 2 Vláknina (g): 0.4 Sůl (g): 0.2


Dochucovadla:

sůl, mletá pepř bílý

Postup přípravy

Ředkvičky nastrouháme na jemno (kdo má rád větší kousky muže na hrubo), necháme v cedníku okapat. Mezi tím si v misce vyšleháme tvaroh s pomazánkovým máslem (nemusí být), hořčicí, solí a pepřem. Přidáme ředkvičky a na jemno nastrouhaná vajíčka (můžou být nakrájená na kostičky. zamícháme a podle potřeby dochutíme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma