- Autor: sduranova
- Doba přípravy (min.): 180
- Uživatelský recept
- Porce: 15.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rebarbora | 1000 |
Pomerančová šťáva | 200 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 300 |
Dochucovadla:
mleta skorice a kardamon
Energetická hodnota celkem: 6290 kJ
Bílkoviny (g): 15,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 350,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 331,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 419 kJ
Bílkoviny (g): 1, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 23.3, SAFA (g): 0, Cukry (g): 22.1, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Rebarboru ocistime, nakrajime na kousky, dame do hrnce posypeme cukrem a zalijeme stavou ze 3 pomerancu (cca 2 dcl), pridame mletou skorici, kardamon. Po 3 a vice hodinach rebarbora uvolni stavu, pak uvedeme k varu, sesbirame penu a na slabe ohni povarime cca 15-20 minut az bude zelirovat.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.