TOPlist


Salát z červené řepy

  • Uživatelský recept
  • Autor: bozahuba
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 150

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Červená řepa200
Okurky sterilované průměr70
Mrkev80
Hrášek50
Olej olivový5
Sůl1
Vejce celá průměr55

Energetická hodnota celkem: 1318 kJ

Bílkoviny (g): 16, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 36 SAFA (g): 3 Cukry (g): 21 Vláknina (g): 13 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

Sůl, pepř, oliv.olej

Postup přípravy

Červenou řepu omyjeme a 1 hodinu vaříme. Potom oloupeme, nastrouháme a přidáme nastrouhané kyselé okurky, uvařenou, na kolečka nakrájenou mrkev a přidáme buď sterilovaný nabo uvařený mražený nebo čerstvý hrášek. Ochutíme solí, pepřem a zakápneme olivovým olejem. Promícháme a podáváme buď s tvrdým sýrem nebo vařeným vejcem. Popřípadě i s pečívem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma