TOPlist
Sledujte nás:

Hovězí na rajčatech s provensálským kořením, rýže

Zpět
  • Autor: Zuzik89
  • Doba přípravy (min.): 1
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

Bobkový list, nové koření, sůl, mletý pepř, drcený kmín, provensálské koření

Energetická hodnota celkem: 7211 kJ

Bílkoviny (g): 115, Tuky (g): 53, Sacharidy (g): 188, SAFA (g): 14, Cukry (g): 39, Vláknina (g): 13, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1803 kJ

Bílkoviny (g): 28.8, Tuky (g): 13.3, Sacharidy (g): 47, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 9.8, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Omyté a osušené maso naklepeme, osolíme, opepříme a na rozehřátém oleji opečeme z obou stran. Cibuli a česnek pokrájíme nadrobno, přidáme k masu, okmínujeme , ochutíme směsí provensálských bylinek, doplníme rajským protlakem, bobkovým listem a novým kořením, pak podlijeme vodou a dusíme. Spaříme rajčata, oloupeme, pokrájíme na kostičky a přidáme k masu. Když je maso měkké, vyjmeme ho ze šťávy a uchováme v teple. Omáčka se může zahustit moukou ale i nemusí. Já ji propasírovala. Podáváme s vařenou rýží

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři