- Autor: julinka6969
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí kližka | 550 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Cibule | 124 |
Houby čerstvé průměr | 100 |
Žampiony krájené v mírně slaném nálevu (Bonduelle) | 225 |
Mouka pšeničná polohrubá | 20 |
Dochucovadla:
sůl,kmín,pepř
Energetická hodnota celkem: 4858 kJ
Bílkoviny (g): 126,
Tuky (g): 55,
Sacharidy (g): 34,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1215 kJ
Bílkoviny (g): 31.5, Tuky (g): 13.8, Sacharidy (g): 8.5, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
na oleji orestovat cibulku,přidat houby +sůl+kmín+pepř a dusit cca 20 min.Potom přilít vývar z hovězího masa a zahustit mouku(rozmíchanou ve vodě).provařit cca 15-20 min.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.