- Autor: petas0
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Treska | 120 |
| Brokolice | 50 |
| Eidam 30% | 50 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 2 |
| Mouka pšeničná hladká | 5 |
| Strouhanka | 10 |
| Vejce celá průměr | 20 |
Dochucovadla:
sůl, mletý pepř, muškátový květ, citrónová šťáva
Energetická hodnota celkem: 1448 kJ
Bílkoviny (g): 41,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 15,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Nejprve si uvaříme v osolené vodě brokolici a rozmačkáme nebo rozmixujeme do hladka. Vmícháme sýr ještě do vlažné brokolice, aby se spojily v jednu směs. Podle chuti osolíme (pozor, sýr je slaný), přidáme muškátový květ a opepříme. Filé z tresky pokapeme šťávou z citronu, osolíme, opepříme. Prořízneme, aby vznikla jakási kapsa a naplníme směsí. Uzavřeme párátkem nebo špejlí a obalíme v trojobalu, ihned smažíme na rozpáleném tuku .
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






