- Autor: katynka1984
- Doba přípravy (min.): 120
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 600 |
Houby čerstvé průměr | 300 |
Smetana na vaření 10% | 250 |
Mouka pšeničná hladká | 100 |
Bujón průměr (v suchém stavu) | 5 |
Sůl | 1 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, bujon
Energetická hodnota celkem: 6380 kJ
Bílkoviny (g): 148,
Tuky (g): 57,
Sacharidy (g): 95,
SAFA (g): 31,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 26,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 638 kJ
Bílkoviny (g): 14.8, Tuky (g): 5.7, Sacharidy (g): 9.5, SAFA (g): 3.1, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 2.6, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
maso uvařit, pčřidat houby, zahustit smetanou s moukou
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.