- Autor: Havrlantova
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Salát ledový | 57 |
| Okurka salátová | 97 |
| Červená řepa | 70 |
| Kuřecí prsa | 112 |
| Oleje (všechny druhy) | 5 |
| Hermelín 45 % průměr | 20 |
| Brambory zimní | 150 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 1654 kJ
Bílkoviny (g): 35,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 36,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.







http://www.chemievjidle.cz/syr-s-plisni/sedlcansky-hermelin?