- Autor: Baall
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Makrela uzená | 200 | 
| Cibule | 50 | 
| Vejce celá průměr | 110 | 
| Hořčice plnotučná průměr | 2 | 
| Citronová šťáva | 2 | 
| Máslo čerstvé | 40 | 
| Okurka nakládačka | 80 | 
Dochucovadla:
sůl, pepř, petrželka kudrnka
Energetická hodnota celkem: 4256 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 56, 
                                                        Tuky (g): 84, 
                                                        Sacharidy (g): 8,
                                                        SAFA (g): 37,
                                                        Cukry (g): 5,
                                                        Vláknina (g): 2,
                                                        Sůl (g): 4
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 709 kJ
Bílkoviny (g): 9.3, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 1.3, SAFA (g): 6.2, Cukry (g): 0.8, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Rybu zbavíme velkých kostí a rozsekáme ji na drobné kousky. Cibuli a okurku nakrájíme na jemno, přidáme rybu, máslo dochutíme hořčicí a jemně posekanými vařenými vejci. Osolíme, opepříme a přidáme pár kapek citronové šťávy.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









