TOPlist


Pomazánka z uzené ryby

  • Uživatelský recept
  • Autor: Baall
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 15

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Makrela uzená200
Cibule50
Vejce celá průměr110
Hořčice plnotučná průměr2
Citronová šťáva2
Máslo čerstvé40
Okurka nakládačka80

Energetická hodnota celkem: 4256 kJ

Bílkoviny (g): 56, Tuky (g): 84, Sacharidy (g): 8 SAFA (g): 37 Cukry (g): 5 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 709 kJ

Bílkoviny (g): 9.3, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 1.3 SAFA (g): 6.2 Cukry (g): 0.8 Vláknina (g): 0.3 Sůl (g): 0.7


Dochucovadla:

sůl, pepř, petrželka kudrnka

Postup přípravy

Rybu zbavíme velkých kostí a rozsekáme ji na drobné kousky. Cibuli a okurku nakrájíme na jemno, přidáme rybu, máslo dochutíme hořčicí a jemně posekanými vařenými vejci. Osolíme, opepříme a přidáme pár kapek citronové šťávy.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma