TOPlist


Bezlepkový tvarožník

  • Uživatelský recept
  • Autor: Katulata
  • Porce: 16.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vejce celá průměr110
puding prášek vanilkový74
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku)375
Tvaroh odtučněný průměr500
Kypřící prášek do pečiva10
Hera125
Cukr hnědý (řepný, třtinový)200
Mouka bezlepková130

Energetická hodnota celkem: 12695 kJ

Bílkoviny (g): 98, Tuky (g): 113, Sacharidy (g): 399 SAFA (g): 53 Cukry (g): 235 Vláknina (g): 11 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 793 kJ

Bílkoviny (g): 6.1, Tuky (g): 7.1, Sacharidy (g): 24.9 SAFA (g): 3.3 Cukry (g): 14.7 Vláknina (g): 0.7 Sůl (g): 0.1


Dochucovadla:

kokos dle potřeby

Postup přípravy

Rozetřeme si půlku cukru s tukem, přidáme vejce, prášek do pečiva mouka a zpracujeme těsto, kterým vyložíme vymazanou a kokosem vysypanou dortovou formu i po okrajích. Zvlášť v misce smícháme pudinky s druhou půlkou cukru, mlékem, vejcem a tvarohem. Vzniklá směs je poněkud řídká, ale nebojte se, ono to při pečení pěkně ztuhne :-) Pečeme při 180°C necelou hodinu (do zhnědnutí)

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma