TOPlist


perník s jablky

  • Uživatelský recept
  • Autor: Sperlingova
  • Porce: 16.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Jablka600
Cukr bílý (řepný, třtinový)150
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)100
Vejce celá průměr220
Mouka pšeničná celozrnná250

Energetická hodnota celkem: 12457 kJ

Bílkoviny (g): 64, Tuky (g): 127, Sacharidy (g): 391 SAFA (g): 19 Cukry (g): 210 Vláknina (g): 42 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 779 kJ

Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 7.9, Sacharidy (g): 24.4 SAFA (g): 1.2 Cukry (g): 13.1 Vláknina (g): 2.6 Sůl (g): 0.1


Dochucovadla:

prášek do perníku, skořice, kakao

Postup přípravy

http://www.apetitonline.cz/recepty/6275-pernikova-buchta-s-jablky-a-povidlovou-omackou.html

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma