- Autor: ANCINKA
 - Doba přípravy (min.): 45
 - Uživatelský recept
 - Porce: 32.00
 
                    Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 40 | 
| Kokos | 50 | 
| Vejce celá průměr | 120 | 
| Šmakoun Dessert s meruňkami | 400 | 
| Hollandia Selský jogurt bílý | 400 | 
| Vločky ovesné | 250 | 
| Hrušky | 500 | 
Dochucovadla:
badyán, celá skořice
Energetická hodnota celkem: 9943 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 123, 
                                                        Tuky (g): 62, 
                                                        Sacharidy (g): 320,
                                                        SAFA (g): 33,
                                                        Cukry (g): 130,
                                                        Vláknina (g): 38,
                                                        Sůl (g): 4
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 311 kJ
Bílkoviny (g): 3.8, Tuky (g): 1.9, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 1, Cukry (g): 4.1, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Ovesné vločky, kokos a 3 PL třtinového cukru rozmixujeme. Směs vysypeme na plech vyložený pečícím papírem a pokropíme vodou, nebo mlékem. Hodně zralé hrušky oloupeme, pokrájíme a svaříme s trochou vody, badyánem a kouskem celé skořice dohusta. Meruňkového šmakouna nastrouháme nahrubo, smícháme s vejci , 1 PL cukru ( není nutná) a jogurtem a rozmixujme tyčovým mixerem , Rozmixovanou šmakouní směs nalijeme na vločky a poklademe hruškovou směsí. Pečeme ve vyhřáté troubě na 180 st. C cca 35-40 min.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






