TOPlist


Čučoriedkovo - tvarohový koláčik

  • Uživatelský recept
  • Autor: keridwen1
  • Porce: 45.00
  • Doba přípravy (min.): 35

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Bílek35
Žloutek20
Mouka špaldová celozrnná100
Mandle50
Kypřící prášek do pečiva5
Voda, minerální vody bez příchutě50
Tvaroh odtučněný průměr750
Smetana zakysaná 15%200
Cukor vanilkový20
Stevia4
Cukr hnědý (řepný, třtinový)50
Borůvky300

Energetická hodnota celkem: 8606 kJ

Bílkoviny (g): 133, Tuky (g): 67, Sacharidy (g): 229 SAFA (g): 28 Cukry (g): 129 Vláknina (g): 19 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 191 kJ

Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 5.1 SAFA (g): 0.6 Cukry (g): 2.9 Vláknina (g): 0.4 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

vanilka

Postup přípravy

Korpus - žĺtka vymiešame s cukrom a vodou, pridáme múku, mandle, prášok do pečiva a sneh. Pečieme vo vyhriatej rúre cca na 200°C. Krém - Najskôr si dáme napučať želatínu, ktorá je určená do krémov. Tvaroh a smotanu vymiešame s vanilkovým cukrom a stéviou do hladka. Napučanú želatínu mierne zohrejeme, aby sa rozpustila, primiešame do nej 2 lyžice krému a celé vmiešame do pripraveného tvarohového krému. Na vychladnutý korpus poukladáme ovocie a zalejeme krémom. Aspoň a 2hod. dáme stuhnúť do chladu. Dobrú chuť!

Fotografie




Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma