TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Ragú z hlívy ústřičné

Zpět
  • Autor: rupok54
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 3095 kJ

Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 40, Sacharidy (g): 66, SAFA (g): 22, Cukry (g): 37, Vláknina (g): 13, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1032 kJ

Bílkoviny (g): 9, Tuky (g): 13.3, Sacharidy (g): 22, SAFA (g): 7.3, Cukry (g): 12.3, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 0.7

Postup přípravy

Hlíva, 3 rajčata, 2 cibule, 3 stroužky česneku, anglická slanina, 150ml. vývaru, 150ml smetany, sůl, pepř. Všechny ingredience nakrájet na kousky, podusit do měkka. Pak zahustit troškou sušené jíšky, povařit, přidat smetanu a ještě asi 5 minut povařit. Podáváme s chlebem.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři