- Autor: keridwen1
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
 
                    Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Zelí červené hlávkové | 580 | 
| Cibule | 90 | 
| Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 40 | 
| Voda, minerální vody bez příchutě | 200 | 
| Ocet | 30 | 
| Olej palmojádrový, kokosový | 10 | 
| Sůl | 5 | 
Energetická hodnota celkem: 1907 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 7, 
                                                        Tuky (g): 10, 
                                                        Sacharidy (g): 86,
                                                        SAFA (g): 9,
                                                        Cukry (g): 68,
                                                        Vláknina (g): 13,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 477 kJ
Bílkoviny (g): 1.8, Tuky (g): 2.5, Sacharidy (g): 21.5, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 17, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









