- Autor: hojgrova
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mrkev | 18 |
Petržel - kořen | 18 |
Celer bulva | 10 |
Hrášek mražený | 10 |
Okurky sterilované průměr | 21 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 3 |
Mouka pšeničná hladká | 3 |
Cibule | 6 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 61 |
Energetická hodnota celkem: 316 kJ
Bílkoviny (g): 2,
Tuky (g): 3,
Sacharidy (g): 9,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.