- Autor: jejda.jana
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fazole bílé sterilované v mírně slaném nálevu | 240 |
Fazole červené sterilované v mírně slaném nálevu | 250 |
Tofu uzené | 180 |
Cibule | 80 |
Mrkev | 80 |
Kedlubna | 300 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Sójová omáčka | 10 |
Dochucovadla:
bio vegeta z DM, trošku sojovky
Energetická hodnota celkem: 4326 kJ
Bílkoviny (g): 71,
Tuky (g): 24,
Sacharidy (g): 124,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 49,
Vláknina (g): 45,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1442 kJ
Bílkoviny (g): 23.7, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 41.3, SAFA (g): 1, Cukry (g): 16.3, Vláknina (g): 15, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
fazole z plechovky 2, 1 cibule, 3 str. česneku, uzené tofu , mrkev , kedlubna, olej. cibulku s česnekem osmažit na oleji, na to kedlubnu na kostky , krátce osmažit, přidat tofu na kostky a propláchnuté fazole, chvilku smažit, ochutit vegetou a sojovkou. Vypnout, do toho nastrouhat mrkev a posypat petrželkou
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.