- Autor: ANCINKA
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 9.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Šmakoun Mexico | 200 |
Gouda 26% | 100 |
Květák | 400 |
Vejce celá průměr | 140 |
Naturamyl bramborový škrob | 20 |
Energetická hodnota celkem: 3716 kJ
Bílkoviny (g): 75,
Tuky (g): 44,
Sacharidy (g): 49,
SAFA (g): 24,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 413 kJ
Bílkoviny (g): 8.3, Tuky (g): 4.9, Sacharidy (g): 5.4, SAFA (g): 2.7, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Květák uvaříme a nadrobno nakrájíme, šmakouna nastrouháme nahrubo. Všechny ingredience smícháme a utvoříme placičky, které pečeme cca 20 min při teplotě 200 st. C. Kořenit není nutné - je to na každém z vás. Můžete trochu přisolit.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.