- Autor: bozenav
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí kližka | 2000 |
Cibule | 100 |
Celer bulva | 90 |
Mrkev | 200 |
Petržel - kořen | 120 |
Víno červené | 500 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, nové koření
Energetická hodnota celkem: 14518 kJ
Bílkoviny (g): 427,
Tuky (g): 121,
Sacharidy (g): 140,
SAFA (g): 54,
Cukry (g): 39,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1452 kJ
Bílkoviny (g): 42.7, Tuky (g): 12.1, Sacharidy (g): 14, SAFA (g): 5.4, Cukry (g): 3.9, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.