TOPlist


Krůtí se zázvorem a zeleninou

  • Uživatelský recept
  • Autor: nachala
  • Porce: 6.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vejce celá průměr165
Pomerančová šťáva62
Olej olivový19
Krůtí prsa bez kůže359
Paprika žlutá 124
Papričky chilli9
Mrkev87
Zázvor4
Cibule83
Celer řapíkatý100

Energetická hodnota celkem: 3917 kJ

Bílkoviny (g): 109, Tuky (g): 39, Sacharidy (g): 38 SAFA (g): 10 Cukry (g): 23 Vláknina (g): 8 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 653 kJ

Bílkoviny (g): 18.2, Tuky (g): 6.5, Sacharidy (g): 6.3 SAFA (g): 1.7 Cukry (g): 3.8 Vláknina (g): 1.3 Sůl (g): 0.2


Dochucovadla:

sůl, pepř

Postup přípravy

Na drobno nakrájenou cibuli, dáme na 2 lžíce olivového oleje, necháme spěnit a vložíme okořeněné a na kousky nakrájené krůtí maso. Chvilku opékáme pak přidáme nastrouhaný zázvor, podlijeme pomerančovou šťávou z 1 pomeranče chvilku povaříme a podlijeme a dusíme, potom vložíme na kousky nakrájenou zeleninu a prohřejeme vaříme jen tak dlouho aby byla ještě křupavá. Na závěr můžeme zahustit vejci.

Fotografie





Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma