- Autor: Ludvikova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00

Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 600 |
Dýně | 400 |
Cibule | 150 |
Kokosové mléko (sušené) | 180 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Dochucovadla:
curry pasta, sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 8327 kJ
Bílkoviny (g): 156,
Tuky (g): 138,
Sacharidy (g): 80,
SAFA (g): 104,
Cukry (g): 57,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 2082 kJ
Bílkoviny (g): 39, Tuky (g): 34.5, Sacharidy (g): 20, SAFA (g): 26, Cukry (g): 14.3, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Orestujeme cibuli na oleji, přidáme nakrájené kuřecí maso. K orestovanému masu přidáme na kostky nakrájené hokaido. Okořeníme curry pastou( popřípadě kořením kari), opepříme, osolíme a podlité zeleniovým vývarem( popř. vodou) dusíme do měkka. Nakonec přidáme kokosové mléko. používám kokosové mléko kde 100 ml má 760 Kj
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.