TOPlist


Kuře na víně

  • Uživatelský recept
  • Autor: ircza
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 120

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kuře bez kůže průměr 1500
Slanina anglická150
Cibule šalotka60
Mrkev60
Celer bulva150
Víno červené700
Rajský protlak30
Máslo čerstvé150
Žampiony200
Cibulky sterilované150

Energetická hodnota celkem: 17761 kJ

Bílkoviny (g): 352, Tuky (g): 234, Sacharidy (g): 175 SAFA (g): 133 Cukry (g): 40 Vláknina (g): 13 Sůl (g): 7

Energetická hodnota na 1 porci: 2960 kJ

Bílkoviny (g): 58.7, Tuky (g): 39, Sacharidy (g): 29.2 SAFA (g): 22.2 Cukry (g): 6.7 Vláknina (g): 2.2 Sůl (g): 1.2


Dochucovadla:

sůl, pepř

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma