- Autor: lenkasnaselova
- Doba přípravy (min.): 75
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sádlo vepřové škvařené | 36 |
Cibule | 250 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1600 |
Mouka pšeničná polohrubá | 35 |
Masox (hotový výrobek) | 13 |
Hotová jíška (v suchém stavu) | 23 |
Hovězí maso přední průměr | 850 |
Energetická hodnota celkem: 10790 kJ
Bílkoviny (g): 152,
Tuky (g): 190,
Sacharidy (g): 62,
SAFA (g): 85,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 2158 kJ
Bílkoviny (g): 30.4, Tuky (g): 38, Sacharidy (g): 12.4, SAFA (g): 17, Cukry (g): 4.2, Vláknina (g): 1.6, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.