- Autor: madridacka
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
 
                    Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Olivy černé | 15 | 
| Olej olivový | 5 | 
| Pór | 80 | 
| Rajčata | 150 | 
| Candát | 120 | 
Dochucovadla:
Koření na rybu, středomořské koření
Energetická hodnota celkem: 986 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 27, 
                                                        Tuky (g): 9, 
                                                        Sacharidy (g): 14,
                                                        SAFA (g): 3,
                                                        Cukry (g): 8,
                                                        Vláknina (g): 4,
                                                        Sůl (g): 0
                                                        
                                                        
Postup přípravy
Candáta okořeníme kořením na ryby, opečeme na kapce oleje, podlijeme vínem a podusíme. Vyjmeme z pánvičky,a na výpečku podusíme pór a rajčata. Posypeme středomořským kořením a vrátíme zpět candáta, aby se prohřál a nakonec zdobíme olivami. Jako přílohu podáváme brambory.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









