- Autor: Nyvltka
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 770 |
Cibule | 120 |
Celer bulva | 100 |
Mrkev | 150 |
Brusinky sušené proslazené | 80 |
Brusinky konzervované | 100 |
Víno červené | 300 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, rozmarýn, tymián
Energetická hodnota celkem: 8315 kJ
Bílkoviny (g): 160,
Tuky (g): 60,
Sacharidy (g): 189,
SAFA (g): 20,
Cukry (g): 114,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 2079 kJ
Bílkoviny (g): 40, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 47.3, SAFA (g): 5, Cukry (g): 28.5, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.