TOPlist


Boršč

  • Uživatelský recept
  • Autor: madridacka
  • Porce: 3.00
  • Doba přípravy (min.): 120

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Párky drůbeží200
Mrkev200
Celer bulva200
Červená řepa300
Rajčata 200
Zelí bílé kysané200
Cibule80
Olej olivový10
Petržel - kořen150

Energetická hodnota celkem: 4073 kJ

Bílkoviny (g): 58, Tuky (g): 34, Sacharidy (g): 105 SAFA (g): 12 Cukry (g): 63 Vláknina (g): 32 Sůl (g): 7

Energetická hodnota na 1 porci: 1358 kJ

Bílkoviny (g): 19.3, Tuky (g): 11.3, Sacharidy (g): 35 SAFA (g): 4 Cukry (g): 21 Vláknina (g): 10.7 Sůl (g): 2.3


Dochucovadla:

sůl, pepř, nové koření, bobkový list

Postup přípravy

Na kapce oleje osmahneme cibuli, přidáme pokrájenou zeleninu a koření, pokrájené párky a zalijeme zeleninovým nebo hovězím vývarem a vaříme do měkka.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

17. 02. 2015 18:26

Marie Terezie

Boršč dělám čistě zeleninový, dávám ještě brambory a smetanu. Když maso, tak vařené hovězí. Jinak skvělé jídlo.

12. 02. 2015 00:27

JNYXE

Boršč ten milujeme, ale poslední roky ho vařím bez masa dle paní Mačingové.

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma