- Autor: madridacka
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Párky drůbeží | 200 |
Mrkev | 200 |
Celer bulva | 200 |
Červená řepa | 300 |
Rajčata | 200 |
Zelí bílé kysané | 200 |
Cibule | 80 |
Olej olivový | 10 |
Petržel - kořen | 150 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, nové koření, bobkový list
Energetická hodnota celkem: 4073 kJ
Bílkoviny (g): 58,
Tuky (g): 34,
Sacharidy (g): 105,
SAFA (g): 15,
Cukry (g): 63,
Vláknina (g): 32,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 1358 kJ
Bílkoviny (g): 19.3, Tuky (g): 11.3, Sacharidy (g): 35, SAFA (g): 5, Cukry (g): 21, Vláknina (g): 10.7, Sůl (g): 2.3
Postup přípravy
Na kapce oleje osmahneme cibuli, přidáme pokrájenou zeleninu a koření, pokrájené párky a zalijeme zeleninovým nebo hovězím vývarem a vaříme do měkka.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.