TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Pikantní čínská polévka

Zpět
  • Autor: Bohuna
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Dochucovadla:

Pepř černý, sůl, bujón

Energetická hodnota celkem: 3294 kJ

Bílkoviny (g): 81, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 92, SAFA (g): 3, Cukry (g): 29, Vláknina (g): 27, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 412 kJ

Bílkoviny (g): 10.1, Tuky (g): 1.3, Sacharidy (g): 11.5, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 3.6, Vláknina (g): 3.4, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

1.Houby zalijte horkou vodou. 2.Nudle na 20 minut ponořte do studené vody a pokrájejte na menší kousky. 3.Bujon rozpusťte ve 2 l horké vody. 4.Přidejte houby, nudle a uvařené nakrájené maso. 5.Maizenu rozmíchanou v troše vody a rozšlehané vejce přilijte do polévky. 6.Osolte, opepřete a ještě krátce povařte. 7.Pórek očistěte a nakrájejte na kolečka. 8.Hrnec odstavte z ohně, přimíchejte kečup, sójovou omáčku, vinný ocet a pórek. 9.Promíchejte a podávejte

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři