- Autor: Bohuna
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Ocet | 17 |
Pór | 100 |
Gustin kukuřičný škrob | 17 |
Vejce celá průměr | 55 |
Kečup Heinz Fit | 20 |
Sójová omáčka | 17 |
Kuřecí prsa bez kůže | 200 |
Těstoviny (v suchém stavu) | 50 |
Houby sušené průměr | 50 |
Dochucovadla:
Pepř černý, sůl, bujón
Energetická hodnota celkem: 3294 kJ
Bílkoviny (g): 81,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 92,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 29,
Vláknina (g): 27,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 412 kJ
Bílkoviny (g): 10.1, Tuky (g): 1.3, Sacharidy (g): 11.5, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 3.6, Vláknina (g): 3.4, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
1.Houby zalijte horkou vodou. 2.Nudle na 20 minut ponořte do studené vody a pokrájejte na menší kousky. 3.Bujon rozpusťte ve 2 l horké vody. 4.Přidejte houby, nudle a uvařené nakrájené maso. 5.Maizenu rozmíchanou v troše vody a rozšlehané vejce přilijte do polévky. 6.Osolte, opepřete a ještě krátce povařte. 7.Pórek očistěte a nakrájejte na kolečka. 8.Hrnec odstavte z ohně, přimíchejte kečup, sójovou omáčku, vinný ocet a pórek. 9.Promíchejte a podávejte
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.