- Autor: marta1954
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Cibule | 150 |
Zelí bílé kysané | 650 |
Dochucovadla:
umělé sladidlo/popř trochu octu/
Energetická hodnota celkem: 1612 kJ
Bílkoviny (g): 8,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 35,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 23,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 269 kJ
Bílkoviny (g): 1.3, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 5.8, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
kysané zelí propláchneme vodou a dáme vařit,na pánvičce rpzpustíme tuk a dáme usmažit cibulku,po vyvaření vody zamícháme do zelí usmaženou cibuli a je hotovo.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.