- Autor: Havrlantova
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Hovězí maso zadní průměr | 90 |
| Oleje (všechny druhy) | 5 |
| Cibule | 15 |
| Celer - bulva | 24 |
| Mrkev | 28 |
| Petržel - kořen | 7 |
| Kečup | 30 |
| Víno bílé suché | 25 |
| Těstoviny průměr syrové | 45 |
Dochucovadla:
pepř sůl,bobkový list, novékoření,hřebíček,tymián,rozmarýn,
Energetická hodnota celkem: 1856 kJ
Bílkoviny (g): 24,
Tuky (g): 17,
Sacharidy (g): 49,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






