- Autor: karbous
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 130 |
Česnek | 4 |
Cibule | 15 |
Fazole červené sterilované (Bonduelle) | 10 |
Bujón suchý stav | 2 |
Rajský protlak | 100 |
Oleje (všechny druhy) | 3 |
Čokoláda na vaření průměr | 14 |
Energetická hodnota celkem: 1937 kJ
Bílkoviny (g): 29,
Tuky (g): 24,
Sacharidy (g): 35,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 15 kJ
Bílkoviny (g): 0.2, Tuky (g): 0.2, Sacharidy (g): 0.3, SAFA (g): 0.1, Cukry (g): 0.2, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.