- Autor: cisarova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Kapr | 150 |
| Mouka pšeničná hladká | 20 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
| brambory vařené | 120 |
Dochucovadla:
červená paprika, chilly paprika, sůl, kmín
Energetická hodnota celkem: 2181 kJ
Bílkoviny (g): 32,
Tuky (g): 29,
Sacharidy (g): 31,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 1,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Filety z kapra osolíme a obalíme v hladké mouce , kterou jsme smíchali s červenou sladkou paprikou a chilly paprikou ( může být hrubě mletá i se semínky) a trochou celého kmínu. Smažíme na řepkovém oleji do zlatova. Na filetu se vytvoří křupavá krutička. Podáváme s vařenými brambory.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






