- Autor: janavlaskova
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 16.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Mouka pšeničná polohrubá | 500 |
| Tvaroh bez tuku (odtučněný) průměr | 250 |
| Mléko polotučné trvanlivé 1,5 % tuku průměr | 125 |
| Oleje (všechny druhy) | 150 |
| Prášek do pečiva | 15 |
| Česnek | 20 |
| Rozmarýn | 5 |
Dochucovadla:
Snítka rozmarýny nasekaná na drobno. Česnek utřený se solí.
Energetická hodnota celkem: 14022 kJ
Bílkoviny (g): 85,
Tuky (g): 158,
Sacharidy (g): 401,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 28,
Vláknina (g): 41,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 876 kJ
Bílkoviny (g): 5.3, Tuky (g): 9.9, Sacharidy (g): 25.1, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 1.8, Vláknina (g): 2.6, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Všechno smícháme dohromady a vypracujeme těsto, které vyválíme do kola a nakrájíme jako pizzu na dílky. Ty svineme jako rohlíky, poklademe na plech na pečící papír, posypeme hruhozrnnou solí a 20 min. pečeme v troubě při teplotě 200°C. Podáváme s máslem, zeleninovým salátem, atd.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.







