- Autor: veraika
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fazole (v suchém stavu) | 200 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 12 |
kuzu skrob | 8 |
kokosové mléko | 400 |
shoyu | 14 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 12 |
Dochucovadla:
Sul, kari, sladka paprika
Energetická hodnota celkem: 7009 kJ
Bílkoviny (g): 51,
Tuky (g): 86,
Sacharidy (g): 172,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 63,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1752 kJ
Bílkoviny (g): 12.8, Tuky (g): 21.5, Sacharidy (g): 43, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 15.8, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Predem si uvarime fazole. Na oleji lehce oprazime 2 lzice kari, 1 lzici sladke papriky papriku a prilijeme stavu z 1 citronu. Zamichame a prilejeme smes z kokosoveho mleka, 2 lzic shoyu, 2 lzicek cukru a 1/2 lzicky soli. Povarime a pridame kuzu na zahusteni, a opet nechame prejit varem. Pridame fazole.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.