TOPlist


drožďová polévka

  • Uživatelský recept
  • Autor: Lidus83
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Zeleninová směs do polévky průměr50
Droždí42
Voda, minerální vody bez příchutě1000
Bujón průměr (v suchém stavu)5
Vejce celá průměr55
Mouka pšeničná hrubá30

Energetická hodnota celkem: 1062 kJ

Bílkoviny (g): 16, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 31 SAFA (g): 2 Cukry (g): 5 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 266 kJ

Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 1.8, Sacharidy (g): 7.8 SAFA (g): 0.5 Cukry (g): 1.3 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl polévkové bylinky

Postup přípravy

Na trošce oleje orestujeme pol.zeleninku a dame rozpustit kostku drozdího zalijeme asi litrem vody pridáme lžičku vegety a chvíli povaříme.pak dáme zavařit nočky z 1 vajíčka a cca hrubé mouky

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma