- Autor: Lidus83
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zeleninová směs do polévky průměr | 50 |
Droždí | 42 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1000 |
Bujón průměr (v suchém stavu) | 5 |
Vejce celá průměr | 55 |
Mouka pšeničná hrubá | 30 |
Dochucovadla:
sůl polévkové bylinky
Energetická hodnota celkem: 1062 kJ
Bílkoviny (g): 16,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 31,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 266 kJ
Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 1.8, Sacharidy (g): 7.8, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Na trošce oleje orestujeme pol.zeleninku a dame rozpustit kostku drozdího zalijeme asi litrem vody pridáme lžičku vegety a chvíli povaříme.pak dáme zavařit nočky z 1 vajíčka a cca hrubé mouky
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.