- Autor: babika
 - Doba přípravy (min.): 30
 - Uživatelský recept
 - Porce: 4.00
 
4 lžíce zakysané smetany, 1x řapíkatý celer, 1 lžíce olivového oleje, 100 g tvrdého sýra, 5 ks sterilovavých okurek
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Celer řapíkatý | 400 | 
| Eidam 30 % průměr | 100 | 
| Okurky sterilované | 100 | 
| Oleje (všechny druhy) | 7 | 
| Smetana zakysaná 15 % tuku průměr | 100 | 
Energetická hodnota celkem: 2679 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 38, 
                                                        Tuky (g): 39, 
                                                        Sacharidy (g): 34,
                                                        SAFA (g): 22,
                                                        Cukry (g): 23,
                                                        Vláknina (g): 10,
                                                        Sůl (g): 3
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 670 kJ
Bílkoviny (g): 9.5, Tuky (g): 9.8, Sacharidy (g): 8.5, SAFA (g): 5.5, Cukry (g): 5.8, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
sýr , celer, okurky nakrájíme na kostičky, přidáme olej , osolíme, opepříme a přidáme zakysanou smetanu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






