TOPlist


Boršč

  • Uživatelský recept
  • Autor: petradr
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí kližka150
Mrkev50
Petržel - kořen50
Celer bulva50
Cibule20
Slanina anglická20
Česnek5
Zelí bílé kysané50
Červená řepa sterilovaná150
Smetana zakysaná 15%100
Křen strouhaný10

Energetická hodnota celkem: 2582 kJ

Bílkoviny (g): 43, Tuky (g): 33, Sacharidy (g): 36 SAFA (g): 18 Cukry (g): 23 Vláknina (g): 10 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 646 kJ

Bílkoviny (g): 10.8, Tuky (g): 8.3, Sacharidy (g): 9 SAFA (g): 4.5 Cukry (g): 5.8 Vláknina (g): 2.5 Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma